PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Afellay op koers voor deelname aan EK

Bert van Marwijk mag in de aanloop naar het EK voorzichtig rekening gaan houden met Ibrahim Afellay. De kans is groot dat de technisch begaafde voetballer op tijd is hersteld.

Afellay scheurde twee maanden geleden zijn voorste kruisbanden van de rechterknie af. De vooruitgang van de 25-jarige middenvelder c.q. flankspeler is ‘heel erg goed’, meldt het Algemeen Dagblad donderdag.

Als zijn verdere herstel zo voorspoedig verloopt als tot nu toe, dan zal Afellay het EK eenvoudig halen. Bondscoach Bert van Marwijk zal daar blij mee zijn. “Afellay is iemand die het verschil kan maken als het team niet draait. Als we echt wat willen bereiken, kunnen we nauwelijks iemand missen”, zei hij vlak na de 3-0 nederlaag tegen Duitsland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.