PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV test oud-speler van Real Madrid

PSV heeft de Israëlier Nir Mansour op proef, dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De twintigjarige vleugelverdediger komt uit de jeugdopleiding van Real Madrid.

Mansour voetbalde in totaal drie seizoenen voor De Koninklijke, maar daar kwam het nooit tot een doorbraak. Na zijn vertrek bij de Spaanse topclub voetbalde hij voor het Griekse Panathinaikos. Mansour krijgt de komende week de tijd om zich te bewijzen aan hoofdtrainer Fred Rutten.

De mandekker kan het best uit de voeten als vleugelverdediger. Vooral op links heeft PSV de nodige problemen. Abel Tamata en Erik Pieters zijn tot de winterstop uit de roulatie. Daardoor heeft Rutten alleen de jonge Jetro Willems tot zijn beschikking. Aan de rechterkant is Stanislav Manolev de enige echte rechtsback in de selectie van de huidige nummer twee van de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.