‘Club uit de eredvisie aast op Fred Rutten’

Er zou een club uit de Eredivisie hengelen naar de diensten van Fred Rutten, de trainer van PSV. De oefenmeester heeft bij de Eindhovense club een aflopend contract en maakt weinig kans op verlenging daarvan.

Volgens het Eindhovens Dagblad is een club uit de Eredivisie geïnteresseerd in de 49-jarige Rutten. Diens zaakwaarnemer, Kees Ploegsma, wil de belangstelling echter niet bevestigen. Daarnaast is het niet duidelijk om welke club het zou gaan. Rutten heeft een aflopend contract bij PSV, maar er gaat gesproken worden met de club. “Wanneer dat is, weet ik niet. Er is op dit moment in ieder geval niets gepland”, aldus Ploegsma.

Rutten is bezig aan zijn derde jaar bij de Noord-Brabanders. Vanaf het begin kreeg hij als opdracht de landstitel pakken, maar daar slaagde hij niet in. Dit seizoen werd Rutten haast verplicht om kampioen te worden, gezien de miljoenen die PSV uitgaf aan onder meer Tim Matavz, Dries Mertens en Kevin Strootman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.