PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Geen belangstelling voor Orlando Engelaar

PSV hoopt Orlando Engelaar tijdens de winterstop te kunnen slijten, voorlopig zijn er echter nog geen clubs die belangstelling hebben getoond. De middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2013, maar mag vertrekken.

“Als zich een club met concrete interesse meldt en de speler wil zelf ook, komen we er vast wel uit”, zegt technisch directeur Marcel Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Mocht het niet tot een transfer komen en Engelaar dient zijn contract bij PSV uit, kost dat de Eindhovenaren ongeveer drie miljoen euro.

Brands sluit een transfervrije status dan ook niet uit, hij wil echter niet op de zaken vooruit lopen. “Waarom zou ik daar op voorhand iets over zeggen? Nee, zeker niet. Je gaat pas onderhandelen op het moment dat een andere partij zich meldt. Dan ga je over bedragen spreken, dat is logisch. Maar dan moet het wel concreet worden en dat is nu niet zo.”

De 32-jarige Engelaar, in het verleden actief voor NAC, KRC Genk, FC Twente en Schalke 04, speelde ondanks zijn reserverol dit seizoen al zeven competitieduels, daarnaast kreeg de Rotterdammer ook drie keer speeltijd in de Europa League. In de zomer was er nog interesse vanuit Engeland, Rusland en Griekenland, voorlopig hebben de clubs van toen zich nu nog niet gemeld bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.