PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV dreigt opnieuw toptalent te verliezen

Andreas Hoelgebaum Pereira vertrekt in de winterstop naar Manchester United. De nu nog vijftienjarige aanvallende middenvelder van PSV tekent een meerjarig contract bij de Engese topclub. Verder lijkt leeftijdsgenoot Zakaria Bakkali te vallen voor de avances van stadsgenoot Manchester City. ‘De beste jeugdspeler ter wereld’ kan twee ton per jaar gaan verdienen.

Volgens Voetbal International dreigt PSV niet twee maar drie toptalenten te verliezen. De pas net vijftien jaar geworden centrale verdediger Riechedly Bazoer zou nadrukkelijk worden gevolgd door scouts van Arsenal en Lille. De tiener mocht naar verluidt recentelijk al meedoen met een besloten training van PSV.

Pereira en Bakkali, beiden Belg, zijn de grootste talenten van de opleiding van de Eindhovense club en ook wordt er veel verwacht van Bazoer. De verdediger zit naar verluidt bij makelaarskantoor Forza Fides, dat eerder Feyenoord’s B1-talent Nathan Ake naar Chelsea bracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.