PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV mogelijk zonder Toivonen tegen Feyenoord

PSV moet mogelijk Ola Toivonen missen in de wedstrijd tegen Feyenoord, dat meldt PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International. De Zweed deed afgelopen woensdag slechts twintig minuten mee in het Europa League-duel met Legia Warschau, maar liep toen een blessure aan zijn enkel op.

De aanvoerder van de Eindhovenaren stond vrijdagochtend niet op het trainingsveld en is daardoor nog een groot vraagteken voor de ontmoeting met de Rotterdammers. Tim Matavz, die met een kuitblessure kampte, deed wel weer mee met de training. Dat gold ook voor Stijn Wuytens, die nog een paar maanden nodig heeft om helemaal fit te worden.

PSV heeft momenteel een achterstand van drie punten op AZ. De Alkmaarders hebben nog wel 45 minuten tegoed tegen Excelsior. De ploeg van trainer Fred Rutten moet tegen Feyenoord dus winnen om bij te blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.