PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wijnaldum heeft met PSV een goede keuze gemaakt’

Georginio Wijnaldum gaat zondag een pikante wedstrijd tegemoet. In de Kuip neemt hij het met PSV op tegen zijn oude club Feyenoord, waar hij in de zomer vertrok. Volgens ex-trainer Erwin Koeman was dit een goede zet.

Ook Koeman ziet dat de middenvelder bezig is aan een tot op heden goed seizoen, zo meldt hij aan Sp!ts. “Dat komt vooral door de omstandigheden waarin hij nu speelt. Bij PSV is hij bij een veel betere ploeg terechtgekomen en binnen de club is het veel rustiger dan bij Feyenoord, waar altijd wel iets aan de hand is.”
Cor Pot, die als trainer van Jong Oranje met de 21-jarige werkte, is het daar niet mee eens. “Ik vind het onzin dat hij bij PSV beter op zijn plaats is dan bij Feyenoord. In Rotterdam heeft hij het in de jeugd fantastisch gedaan en daarna een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Als hij nog bij Feyenoord had gespeeld, zou hij net zo goed hebben gespeeld als nu bij PSV. Zeker in het team dat er nu staat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.