PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Engelaar mag PSV in de winterstop verlaten

Orlando Engelaar, een van de grootverdieners bij PSV, mag de club verlaten in de winterstop.

Ondanks dat er veel blessures zijn in de selectie van PSV willen de Eindhovenaren meewerken als er zich een club meldt in de winterstop voor Engelaar. Hij was vorig jaar nog aanvoerder maar is dit seizoen op een zijspoor belandt in het team van Fred Rutten. Engelaar heeft nog een contract tot 2013 maar zal deze dus naar alle waarschijnlijkheid niet uitdienen.

‘We hebben Orlando laten weten dat we coulant zullen zijn als er een club komt die hem aanspreekt’, reageert technisch manager Marcel Brands. ‘Dat wil niet zeggen dat we hem gratis laten gaan, maar omdat hij zich fantastisch opstelt zullen we meedenken.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.