PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Memphis Depay pas na de winterstop weer inzetbaar voor PSV

PSV’er Memphis Depay is zeker nog tot de winterstop uitgeschakeld. De aanvaller liep ongeveer vijf weken geleden een scheurtje in zijn meniscus op. De verwachting is dat hij in januari zijn rentree op het veld weer zal gaan maken.

De talentvolle speler had eerder dit seizoen een basisplaats in het KNVB-beker duel met VVSB. Toen scoorde Depay meteen tweemaal en liet hij een goede indruk achter op hoofdtrainer Fred Rutten. De zeventienjarige speler geldt als een van de grootste talenten uit de opleiding van de Brabanders.

Ook Marco Ospitalieri zal voorlopig niet in actie komen. De linksachter van Jong PSV liep onlangs een enkelblessure op en hij is daardoor minstens zes weken uit de roulatie. Ook hij zal dus pas na de winterstop weer kunnen aansluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.