PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘PSV kan hoge ogen gooien in Europa’

Ola Toivonen denkt dat het huidige elftal van PSV tot grote dingen in staat is. Op de website van de UEFA laat de Zweed weten dat zelfs de eindzege in de Europa League niet onmogelijk is. De aanvaller realiseert zich wel dat PSV er nog lang niet is.

“Het is een lange weg, maar er kan van alles gebeuren”, zo zegt de international vrijdag. “Vorig seizoen speelden we ook een indrukwekkende groepsfase, maar uiteindelijk was Benfica te sterk voor ons. Je hebt een beetje geluk nodig tijdens de loting van de eerste twee rondes in de knock-outfase.”

Toivonen denkt dat het team er niet zwakker op is geworden. “We hebben er een aantal goede spelers bijgekregen, zoals Dries Mertens, Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum. Op de laatste dag van de transfermarkt kwam daar ook nog Tim Matavz bij. Het zijn uitstekende spelers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.