PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters start revalidatie

Erik Pieters heeft na dinsdag geen gips meer om zijn voet. Dan zal het gips van zijn voet af worden gehaald en kan de PSV-verdediger eindelijk toewerken naar zijn rentree op het voetbalveld.

Pieters kampte met een vermoeidheidsbreuk in het middenvoetsbeentje, waardoor hij met gips moest lopen. De linksachter zal dinsdag verlost worden van het gips, dat inmiddels al zo’n zes weken om zijn voet zit. Nadat het gips verwijderd is, zal er een foto gemaakt worden. Daarna kan bepaald worden hoe het revalidatieprogramma eruit gaat zien.

Trainer Fred Rutten moet het in elk geval nog tot de winterstop doen zonder de Oranje-international. Pieters miste al de nodige duels voor PSV en zal ook niet in actie komen in de laatste zeven duels voor de winterpauze. Dan speelt PSV nog tegen FC Groningen, Legia Warschau (Europa League), Feyenoord, NAC Breda, Rapid Boekarest (Europa League), sc Heerenveen en FC Twente (beker).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.