PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Przemyslaw Tyton boos na respectloze actie

Przemyslaw Tyton maakte afgelopen maandag zijn rentree bij PSV na twee maanden blessureleed. De doelman raakte toen tegen Ajax zwaargeblesseerd aan zijn hoofd na een botsing met ploeggenoot Timothy Derijck. De Pool kwam gisteravond in actie met de beloften van de Eindhovenaren tegen Jong Vitesse/AGOVV (2-4 nederlaag).

De 24-jarige Tyton was na afloop niet boos over de vier tegentreffers, maar over een incident tijdens de wedstrijd. Een aanvaller van de tegenpartij raakte de goalie op zijn hoofd. ”Die tegenstander weet ook dat ik een hersenschudding heb gehad”, laat de PSV’er weten tegenover het Algemeen Dagblad.

”Er was geen enkele reden om op mij door te gaan. Ik was op tijd”, gaat Tyton verder, die boos werd na het incident. ”Ja, ik heb me even kwaad gemaakt. Dit was respectloos naar mij toe.” De doelman is wel blij met zijn rentree. ”Ik wil laten zien wat ik waard ben, wil de eerste keeper van PSV worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.