PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben hoopt op Ajax

Arjen Robben maakte afgelopen weekend zijn rentree bij Bayern München. De aanvaller speelde in de Bundesliga en Champions League, waar de Duitse club de volgende ronde bereikte. Robben hoopt nu op een ontmoeting met Ajax.

“Het is gek wat daar gebeurt. Zeer grote persoonlijkheden botsen alleen maar”, zegt Robben in gesprek met het Duitse TZ over de perikelen bij de Amsterdammers. “Maar Ajax is niet mijn club, daarom heb ik er ook niet echt een mening over.”

Ondanks alle problemen is Ajax op weg naar overwintering in de Champions League, Robben hoopt op een ontmoeting in de volgende ronde. “Ik heb in de Champions League nog nooit tegen ze gespeeld. Ik speel al tien jaar op rij in de Champions League, maar heb nog nooit een Nederlandse club als tegenstander gehad, het is tijd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.