PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Keeperstalent Nigel Bertrams tekent contract bij PSV

Nigel Bertrams heeft dinsdagavond een tweejarig contract bij PSV getekend. De achttienjarige doelman komt momenteel uit voor Jong PSV. Hij speelt sinds 2001 in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren.

De afgelopen maanden toonden Everton, Sunderland en Newcastle United al interesse voor de doelman. Bertrams gaf echter aan graag te willen blijven, aangezien hij zijn toekomst in Eindhoven zag. De jongeling is dan ook zeer tevreden met het ondertekenen van zijn eerste profcontract.

“Ik ben erg blij dat PSV me dit vertrouwen gegeven heeft” aldus Bertrams de officiele website van de Red-White Army. “Ik droom er van kleins af aan al van om voor het eerste van PSV uit te mogen komen. Mijn doel is om het hoogst mogelijk te halen; in het Philips Stadion tussen de palen te staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.