PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool bekeek Kevin Strootman tegen Duitsland’

Naast Dirk Kuijt is er in de toekomst wellicht nog een Nederlander bij Liverpool te bewonderen. Volgens het Engelse medium People bekeek een delegatie van Liverpool Kevin Strootman in de interland tussen Duitsland en Nederland.

De manager van The Reds, Kenny Dalglish, stuurde zijn assistent en een eerste elftal-trainer op de oefeninterland af. Daardoor zaten Steve Clarke en Kevin Keen op de tribune van de Imtech Arena in Hamburg woensdag. Voor Strootman werd het echter een teleurstellende avond. Oranje verloor kansloos met maar liefst 3-0 en de middenvelder werd naar de kant gehaald en vervangen door Nigel de Jong.

Strootman maakt een stormachtige ontwikkeling door. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van FC Utrecht naar PSV en ook in Eindhoven kan de spelbepaler zijn stempel op het spel van de Eindhovenaren drukken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.