PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Isaksson mag in de winter niet transfervrij weg bij PSV

PSV wil Andreas Isaksson in de winterstop nog niet transfervrij laten vertrekken. De club uit Eindhoven is volgens technisch directeur Marcel Brands tevreden over de Zweedse doelman, die de afgelopen weken in het doel stond na de zware blessure van Przemyslaw Tyton.

Isaksson, die onlangs werd verkozen tot beste doelman van Zweden, zou volgens diverse media in de belangstelling staan van AC Milan, maar volgens Brands heeft de club uit Milaan zich nog niet gemeld. De sluitpost is bij PSV één van de grootverdieners en het salaris is volgens de nieuwe maatstaven te hoog.

Isaksson is in bezit van een aflopende verbintenis bij PSV en de Zweed heeft al te horen gekregen dat de club zijn contract niet zal verlengen in de zomer. Tyton werd al gehaald als nieuwe doelman, maar raakte onlangs zwaar geblesseerd aan zijn hoofd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.