PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Labyad gaat contract bij PSV verlengen

PSV lijkt er in te slagen Zakaria Labyad uit de handen te houden van Sporting Portugal. Het talent overweegt zijn contract met drie of vier jaar te verlengen.

De ouders van Labyad zaten onlangs met PSV om de tafel, het talent hield daar een goed gevoel aan over. “Ik voel veel vertrouwen, dat ik vandaag mijn basisplek heb behouden doet me goed”, aldus de aanvaller na het duel met De Graafschap (1-3).

De achttienjarige Labyad ligt nu tot komende zomer vast. PSV heeft middels een optie wel de mogelijkheid om met twee jaar te verlengen, maar dat vinden de Eindhovenaren niet genoeg. Sporting Portugal zou intussen een bod voorbereiden.

De geboren Utrechter speelde inmiddels 25 competitiewedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. Tegen De Graafschap kreeg hij opnieuw de voorkeur boven Jeremain Lens, die tegen Heracles goed was voor drie treffers. Niet Labyad, maar Dries Mertens moest in de tweede helft plaatsmaken voor Lens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.