PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV test 16-jarige IJslander af

Hjörtur Hermansson was de afgelopen dagen op proef bij PSV. De zestienjarige IJslander is inmiddels zonder een contract teruggekeerd naar IJsland. Dit weet het Eindhovens Dagblad op haar website te melden.

De afgelopen week trainde Hermansson mee op de Herdgang, maar kon geen contract in de wacht slepen. Toch ziet PSV wel wat in hem en zal de komende tijd zijn verrichtingen blijven volgen. De club uit Eindhoven ziet in hem mogelijk een aanwinst voor de A-junioren, zo meldt het medium uit Eindhoven.

Hermansson staat momenteel onder contract bij Fylkir, een club die op het hoogste niveau van IJsland acteert. De zestienjarige verdediger maakte op 6 juli zijn debuut in het eerste elftal en komt ook uit voor IJsland onder-17. Bij de IJslandse club heeft hij nog een verbintenis tot het einde van 2012.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.