PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Afellay in januari wellicht terug naar PSV’

Ibrahim Afellay staat mogelijk voor een tijdelijk terugkeer bij PSV, meldt Omroep Brabant.

De middenvelder van FC Barcelona zou voor zes maanden terugkeren bij de club uit Eindhoven. Afellay kampt momenteel met een zware knieblessure. Hij komt daardoor zeker tot maart van het komend jaar niet in actie voor de Catalanen.

Toch zouden de speler en PSV ervoor zijn om vanaf januari voor zes maanden uit te lenen aan de Eindhovenaren. Het bericht is nog niet bevestigd, maar er zouden al veel geruchten zijn op Twitter. Bij de Spaanse topclub heeft de Afellay te maken met grote concurrentie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.