PSV heeft 19-jarige Fin op proef

Lum Rexhepi is op stage bij PSV. De centrale verdediger, die afkomstig is uit Finland, heeft zich mogen bewijzen in het vriendschappelijke duel tussen Jong PSV en Jong Helmond Sport. De wedstrijd werd gewonnen door de jonge Eindhovense formatie met fraaie cijfers: 3-0.

De technisch manager Marcel Brands van The Red White Army is al lange tijd op zoek naar een verdediger, die in de toekomst een prominente rol kan spelen voor de 21-voudig kampioen van de Nederlandse velden. Zijn blik richt zich vooralsnog op de Scandinavische velden.

Mathias Jørgensen is door de leiding van de Eindhovenaren al een tijdje geleden op de korrel genomen. De 21-jarige Jørgensen, ook wel bekend als Zanka, is al een aantal keer met de club uit Brabant in verband gebracht. De jonge Deen, die een Zambiaanse achtergrond heeft, speelde al vijf interlands voor Denemarken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.