PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV twijfelt over trip naar Indonesie

PSV twijfelt nog of het in de winterstop naar Indonesië reist om daar een trainingskamp te beleggen.

Financieel gezien is het een interessante aanbieding, maar in sportief opzicht is het nog maar de vraag of het trainingskamp wat toevoegt aan de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. Het is niet zeker of er onder ideale omstandigheden getraind kan worden.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Trainer Fred Rutten zei maandag dat de club niet weet of er door het regenseizoen op fatsoenlijke velden getraind kan worden. Aan de andere kant zei hij ook te begrijpen dat de club niet zomaar een lucratief aanbod af kan slaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.