PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Eindhoven wil banden met PSV weer aanhalen

FC Eindhoven wil de samenwerking met PSV gaan intensiveren. De Jupiler League-club gaat bij de stadsgenoot een voorstel indienen om een technische samenwerking op papier te zetten, zo weet Voetbal International te vertellen.

Op dit moment zijn er acht voormalig PSV-talenten in dienst bij de ‘kleine broer’. Youness Mokhtar is momenteel de enige speler die op huurbasis voor Eindhoven speelt en waarbij de intentie aanwezig is dat hij uiteindelijk de stap omhoog zal zetten.

In de winterstop hoopt de Jupiler League-club onder dezelfde voorwaarden verdediger Imad Najah te lenen van PSV. Eindhoven-directeur Hans Smulders zal in december een officiële samenwerking op poten proberen te zetten.

“Het is nu gebaseerd op incidenten. Wij willen er graag wat meer structuur aangeven, zodat we er in ons beleid iets mee kunnen. Ook PSV kan daar beter van worden. Daar zijn wij van overtuigd”, aldus Smulders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.