PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Voorzitter supportersvereniging overleden

Rob van den Akker, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, is gisterochtend op 45-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek, zo meldt het AD.

De genuanceerde voorzitter sloeg in een tijd met uitblijvend succes en financiële onzekerheid een brug tussen de fans en de club. Voorafgaand aan de raadsvergadering in juni waarin de gemeente Eindhoven moest beslissen over het reddingsplan voor PSV, hield Van den Akker nog een meeslepend betoog in het stadhuis.

De supportersvereniging en de directie van PSV hebben gisteren bedroefd gereageerd op het overlijden van Van den Akker. ‘De vereniging is door hem dichterbij de fans gebracht’.  laat de supportersvereniging weten. ‘Wij zetten de door Rob van den Akker ingeslagen weg voort.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.