PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Engelse clubs trekken aan talenten Ajax en PSV

Ajax en PSV dreigen op korte termijn enkele toptalenten kwijt te gaan raken aan Engelse clubs. Andreas Pereira zal in januari een contract tekenen bij Manchester United en binnenkort maakt wellicht ook Zakkaria Bakkali de overstap naar een club uit de Premier League. Volgens de Daily Mail wil Manchester City de 15-jarige speler bij PSV weghalen. De Citizens hoeven alleen een opleidingsvergoeding te betalen voor Bakkali.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Manchester United, Liverpool en Aston Villa interesse hebben getoond in Danzell Gravenberch. De zeventienjarige aanvaller speelt momenteel in de A1 van Ajax en heeft nog geen contract bij de Amsterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.