PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Balazs Dzsudzsak: ‘Ik vond twaalf miljoen al genoeg’

Balazs Dzsudzsak vertrok afgelopen zomer voor een bedrag van maar liefst veertien miljoen euro naar het Russische Anzhi Makhachkala. PSV wilde echter nog meer geld voor de Hongaarse aanvaller ontvangen.

“Maar we moeten realistisch zijn. Ik had twee jaar aardig gespeeld, maar je kunt geen 25 miljoen euro voor mij gaan vragen. Zelf vond ik twaalf miljoen al top”, laat Dzsudzsak weten aan Voetbal International.

“Als clubdirecteur zou ik mezelf dan meteen verkopen. Helemaal als je bedenkt dat PSV nog niet eens drie miljoen voor mij heeft betaald. Dat is een winst van meer dan tien miljoen”, aldus de oud-speler van de Eindhovense club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.