PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Poolse fans bedreigen na PSV nu ook Twente-supporters met knokpartij

Supporters van FC Twente zijn door de harde kern van Wisla Krakow ernstig bedreigd. De fans van de Enschedeërs zouden het advies krijgen van de Polen om als ze de uitwedstrijd bezoeken lijkzakken mee te nemen.

Twente speelt in het kader van de Europa League op 14 december een uitwedstrijd tegen Wisla Krakow. Poolse autoriteiten zouden de veiligheid van de fans niet kunnen garanderen. Ook de supporters van PSV kregen rood licht om af te reizen naar Polen voor het duel met Legia Warschau. De harde kern zou een confrontatie met de Eindhovenaren willen zoeken.

In Enschede waren er destijds ook ongeregeldheden met Poolse supporters. Daarbij werden 22 Poolse supporters opgepakt door de politie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.