PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nigel Bertrams tekent spoedig een contract bij PSV’

Nigel Bertrams gaat zijn eerste contract tekenen bij PSV. De achttienjarige doelman heeft zich bewezen bij de beloften van de Eindhovenaren en zal spoedig een contract aangeboden krijgen. De goalie komt momenteel nog op amateurbasis uit voor de club uit Eindhoven. De verbintenis die snel aangegaan zal worden, verbindt hem tot medio 2013 aan PSV. Dit wist het Eindhovens Dagblad vrijdag te melden.

Bertrams doorliep de hele jeugdopleiding van PSV en begon in 2001 bij de E1 in Eindhoven. De jonge doelman mocht dit seizoen wel mee met het eerste elftal van PSV naar Israël. De Eindhovenaren speelden daar het Europa League-duel tegen Hapoel Tel Aviv. Door de blessure van eerste keeper Przemyslaw Tyton mocht Bertrams mee naar Israël.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.