PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Supportersclub PSV uit vrees voor rellen niet naar Warschau

De supportersvereniging van PSV gaat geen reis organiseren voor het Europa League-duel met Legia Warschau. Vanwege angst voor rellen met aanhangers van de Poolse club hebben de Eindhovenaren dit besluit genomen. Dit heeft de verenging donderdag in een bericht bekend gemaakt.

Ondanks dat er politietoezicht is vindt PSV de situatie te gevaarlijk. Op 30 november staat voor de club uit Eindhoven de uitwedstrijd tegen Legia Warschau op het programma. Het is dus uiterst onzeker of er fans van PSV zullen afreizen naar Polen. Ook de kaartverkoop moet nog beginnen.

Legia staat mogelijk ook nog een disciplinaire staf te wachten voor het gedrag van de supporters in de thuiswedstrijd tegen Hapoel Tel Aviv, toen er een antisemitisch spandoek werd uitgerold. Mogelijk wordt het duel met PSV door de straf wel zonder publiek gespeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.