PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Jürgen Locadia snel langer aan zich binden’

PSV wil het contract van Jürgen Locadia openbreken en verlengen tot medio 2015. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. De jeugdspits is op 7 november achttien jaar geworden en wordt intern als een groot talent beschouwd.

Het huidige contract loopt komende zomer af, maar de Rood-Witten hebben een optie om dat contract met één jaar te verlengen. De intentie van beide partijen is echter om een nieuw contract op te stellen. De zaakwaarnemer van de spits wil een contract van minimaal drie jaar.

De Eindhovenaren zijn op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken. Locadia heeft zijn debuut in het eerste van PSV al achter de rug. In het KNVB-bekerduel tegen VVSB mocht hij invallen. Enkele minuten later maakte hij direct een treffer. In het thuisduel tegen FC Lisse kreeg hij zelfs een basisplaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.