PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Andreas Isaksson uitgeroepen tot beste Zweedse doelman

Andreas Isaksson heeft een individuele prijs binnen weten te halen. De doelman van PSV heeft maandagavond in Zweden de prijs mogen ophalen van beste doelman.

Op het Zweedse voetbalgala ontving de dertigjarige sluitpost de prijs van beste Zweedse doelman van het jaar 2011. Pär Hansson (Helsingborg), Ivan Turina (AIK) en Johan Wiland (FC Köpenhagen) grepen allen naast de prijs en zagen de international met de award er vandoor gaan. Isaksson sprak na het in ontvangst nemen van de prijs zijn dank uit aan familie en de stemmers.

Voor Isaksson is het de vijfde keer dat hij de prijs pakt. Eerder won hij deze prestigieuze beker in 2002, 2003, 2004 en 2005. De sluitpost is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste jaar bij PSV, gezien zijn contract afloopt. Eerder stond hij onder contract bij Trelleborg, Juventus, Djurgården, Stade Rennes en Manchester City.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.