PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luciano Narsingh verkast volgend seizoen naar PSV’

Luciano Narsingh speelt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk zijn wedstrijden in het shirt van PSV, weet Voetbal International. Op dit moment staat de rappe vlegelspeler onder contract bij SC Heerenveen, waar hij samen met Oussama Assaidi en Bas Dost een levensgevaarlijk trio vormt.

In de zoektocht naar een eventuele opvolger is SC Heerenveen uitgekomen bij Mikhail Rosheuvel, die zich stormachtig ontwikkelt bij Almere City FC. Dit seizoen vond de aanvaller, die ook op het verlanglijstje van NAC Breda staat, in twaalf wedstrijden driemaal het net.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.