PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Verbeek hoopt dat PSV Zakaria Labyad wil afstaan

Pim Verbeek, bondscoach van Jong Marokko, hoopt dat PSV Zakaria Labyad wil afstaan voor het spelen van interlands. Marokko speelt voor het Olympisch kwalificatietoernooi, maar clubs mogen zelf weten of ze hun spelers afstaan.

“Ik heb ook PSV (waar tevens de internationals Imad Najah en de aan FC Eindhoven verhuurde Youness Mokhtar onder contract staan, red.) uitgelegd wat de bedoeling is”, zegt Verbeek in gesprek met Voetbal International. “Uiterlijk 16 november hoop ik uitsluitsel te krijgen of de clubs de spelers beschikbaar willen stellen.”

Ali Messaoud (AZ), Soufian El Hassnaoui (De Graafschap), Anouar Kali (FC Utrecht) en Soufian Lagmouchi (AGOVV Apeldoorn) krijgen van Verbeek allemaal de kans om zich te bewijzen. De Graafschap liet al weten dat ze El Hassnaoui niet wil afstaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.