PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Boudewijn Zenden duikt op bij Celtic

Boudewijn Zenden maakt het seizoen mogelijk af in de Schotse Premier League. De middenvelder trainde zaterdag in afwachting van een contract mee met topclub Celtic, meldt Voetbal International.

De 35-jarige Zenden liet begin deze week al weten in gesprek te zijn met een nieuwe club en mogelijk al dit weekend met die club mee te trainen. Nu blijkt het om Celtic te gaan. Er is overigens nog geen akkoord tussen beide partijen, in de komende dagen praat de linkspoot met trainer Neil Lennon.

Zenden moet het dit seizoen matig in vorm stekende Celtic van de nodige ervaring voorzien. Bovendien kan de middenvelder ook als linksback uit de voeten en op die positie heeft Celtic de nodige problemen. De oud-international is transfervrij nadat zijn contract afgelopen zomer niet werd verlengd bij Sunderland.

Celtic kan de achtste club worden voor Zenden. De linkspoot begon zijn carrière bij PSV in de Eredivisie, waarna avonturen volgden bij FC Barcelona, Chelsea, Liverpool, Middlesbrough, Olympique Marseille en Sunderland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.