Atiba Hutchinson eind november weer op trainingsveld

Atiba Hutchinson hoopt eind november weer op het trainingsveld te staan bij PSV Eindhoven. De middenvelder kampt al enige maanden met een meniscusblessure en werkt samen met Stijn Wuytens, die ook een blessure heeft, hard aan zijn herstel.

Het gaat steeds beter met de Canadees, die al vaker last van zijn knie heeft gehad. “Eind september ben ik voor de tweede keer in drie maanden geopereerd. Momenteel werk ik samen met Stijn Wuytens – die eind vorig seizoen ook een knieblessure opliep – aan mijn herstel in Antwerpen. Eind november hoop ik weer op het veld te staan.”

Hutchinson weet dat het lastig gaat worden om weer in de basis te komen door het goede spel van Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum. “Ze spelen goed, het middenveld staat. Ik speel controlerend, moet de concurrentie aangaan met Kevin Strootman. Ik zal er dus echt niet meteen weer in staan, dat besef ik heel goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.