PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is beste ploeg uit de poule’

Dror Kashtan is zich ervan bewust dat het een lastig karwei zal worden om tegen PSV de broodnodige punten binnen te slepen. De trainer van Hapoel Tel Aviv is van mening dat de ploeg uit Eindhoven de sterkste is in de poule.

“PSV was in Israël favoriet en zal donderdag ook hier in Eindhoven de favoriet zijn. We zullen meer moeten brengen om te winnen. PSV is de beste ploeg uit onze poule”, aldus de oefenmeester op de officiële website van de ploeg uit Eindhoven.

Hapoel behaalde nog geen punten in de poulefase van de Europa League. In de Israëlische competitie is het echter lijstaanvoerder. “We doen ons best om morgen ons eigen spel te spelen. We zullen alles geven, PSV is immers een vooraanstaande club met goede resultaten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.