PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Boudewijn Zenden tekent spoedig bij buitenlandse club’

Boudewijn Zenden is nog niet klaar met voetballen. De inmiddels 35-jarige middenvelder is momenteel clubloos, maar dinsdag liet hij aan de NOS weten dat hij dichtbij een akkoord is met een club waarvan hij de naam nog niet wilde noemen.

De in Maastricht geboren Zenden speelde vorig seizoen voor Sunderland, maar die club besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Zenden liet al weten dat hij nog niet wilde stoppen met betaald voetbal. Een nieuwe club vond hij tot dusver echter nog niet, maar die lijkt er snel te komen. “Ik ben aan het onderhandelen, dus misschien dat ik komend weekend alweer op het trainingsveld sta. Het gaat om een club in het buitenland.”

Zenden, die 54 interlands voor Nederland speelde, begon zijn loopbaan in 1994 bij PSV. In 1998 vertrok hij vervolgens naar FC Barcelona, waar hij drie jaar speelde. Vanaf 2001 speelde hij nog voor Chelsea, Middlesbrough, Liverpool, Olympique Marseille en Sunderland. Voor iedere club in voorgaande zin speelde hij twee seizoenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.