PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman twee duels geschorst’

De aanklager betaald voetbal heeft diverse spelers uit de Eredivisie een schikkingsvoorstel gestuurd. Kevin Strootman (PSV) ontving een voorstel van 2 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk voor ernstig gemeen spel.

Verder kreeg Henrico Drost (RKC Waalwijk) een schikking van 1 wedstrijd voor het neerhalen van een doorgebroken speler. Ook Christian Supusepa (ADO Den Haag) wordt gestraft vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Hij ontving een schikking met 2 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk.

Tot slot heeft de aanklager Dani Fernandez (Feyenoord) een voorstel gestuurd van 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk vanwege slaan. Alle spelers hebben tot 15.30 uur de tijd om te reageren. In het geval Kevin Strootman (PSV) de schikking niet accepteert, zal de zitting voor de tuchtcommissie morgenavond in Zeist plaatsvinden in verband met de internationale speelronde van deze week. Het schikkingsvoorstel voor Varela (Sparta Rotterdam) volgt later vandaag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.