PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mertens: ´Wij waren beter dan FC Twente´

PSV-aanvaller Dries Mertens baalde na afloop van het duel met FC Twente. De ploeg uit Eindhoven speelde met 2-2 gelijk in Eindhoven, maar Mertens vond die uitslag niet terecht. In de slotfase kreeg hij nog een grote kans op de 2-3.

“Na goede actie van Jeremain Lens en uit de kluts van Wout Brama komt die voor mijn voeten en ik schiet gelijk, maar op de paal. De bal ging net niet de goede kant op en dat was jammer”, vertelde Mertens aan Eredivisie Live.

“Ik denk dat het verdiend was geweest. We waren de betere ploeg bij een 1-2 stand en we kregen kansen op de 1-3, maar dan krijgen we een rode kaart”, aldus de Belgische aanvaller. In de 73ste minuut werd PSV-middenvelder Kevin Strootman door scheidsrechter Kevin Blom met rood van het veld gestuurd. Hij maakte een tackle op Luuk de Jong, maar een rode kaart leek te zwaar bestraft door Blom.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.