Kevin Blom ontloopt pers na FC Twente -PSV

Kevin Blom is zaterdag zonder een woord te wisselen met de aanwezige pers vertrokken uit de Grolsch Veste. De arbiter, die een discutabele rode kaart gaf aan Kevin Strootman, was na de topper het gespreksonderwerp in Enschede.

Blom toonde in de tweede helft PSV-middenvelder Strootman een rode kaart. Dit nadat laatstgenoemde een overtreding maakte op Luuk de Jong. De verbijstering op het veld was groot. Ook na het zien van de televisiebeelden was bijna iedereen het er over eens dat het een onterechte kaart betrof.

De Telegraaf meldt dat de arbiter eerder had aangegeven een reactie te willen geven op de wedstrijd. Niets was echter minder waar. Blom liet volgens de ochtendkrant zijn auto ophalen door een medewerker van FC Twente waarna hij direct verdween.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.