PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Abel Tamata breekt kuitbeen

Het noodlot voor Abel Tamata is zaterdagavond toegeslagen. De linksback van PSV viel tegen FC Twente al na een kwartier uit en blijkt uit medisch onderzoek zijn kuitbeen gebroken te hebben.

Tamata werd in de topper tegen FC Twente (2-2) na een kwartier spelen ongelukkig geraakt door Emir Bajrami. De verdediger verliet per brancard het veld en werd direct naar het ziekenhuis vervoerd. Daar kwam uit röntgenfoto’s de kuitbreuk naar voren, meldt Eredivisie Live.

Door de blessure kan PSV minimaal twee maanden geen beroep doen op Tamata. De jeugdinternational was in Eindhoven de vervanger van de eveneens geblesseerde Erik Pieters. De pas zeventienjarige Jetro Willems is nu de enige nog fitte linksback in de selectie van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.