PSV beslist snel over Vennegoor

Jan Vennegoor of Hesselink is nog altijd clubloos. De spits houdt al een tijdje zijn conditie op peil bij PSV, maar de club heeft nog geen beslissing genomen. De zaakwaarnemer van Vennegoor, Rob Jansen, hoopt dat de club snel beslist.

De 32-jarige Vennegoor heeft nog altijd geen contract aangeboden gekregen. “Ik verwacht dat er snel uitsluitsel komt”, aldus Jansen in De Telegraaf. Afgelopen zomer gaf PSV vele miljoenen uit en technisch manager Marcel Brands laat nu weten dat er financiële problemen zijn om Vennegoor te contracteren.

“De situatie is wat mij betreft onveranderd. Er is op dit moment geen geld beschikbaar om Vennegoor of Hesselink vast te leggen”, aldus Brands. Vennegoor stond vorig seizoen onder contract bij Rapid Wien, maar daar werd zijn verbintenis niet verlengd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.