PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

´Alleen Guus Hiddink kan Ajax nog redden´

Guus Hiddink is de enige persoon die Ajax kan redden. Dat is althans de mening van enkele prominente oud-Ajacieden. De kans dat dit gebeurt is echter nihil. De oefenmeester plaatste zich echter met Turkije voor de play-offs van Euro 2012.

“Ik vond het mooi voor hem dat Turkije door is naar de play-offs, maar jammer voor Ajax”, zegt Sjaak Swart. “We hebben hem nodig als directeur. Guus heeft alles in huis, kent de markt, heeft gigantisch veel contacten, maar kan ook de trainers helpen en zit op één lijn met Johan.”

Oud-speler Theo van Duivenbode is het eens met Swart. “Er is nu eigenlijk nog maar één optie: Hiddink.” Keje Molenaar wil alleen nog maar hopen. “Ik baalde flink dat Turkije die tweede plaats pakte. Maar Kroatië is een geduchte tegenstander in de barrage. Laten we daar maar op hopen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.