PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en achterban verenigen zich tegen fluitconcerten richting spelers

PSV wil dat er vanaf heden geen fluitconcerten meer neerdalen vanaf de tribunes richting spelers. Volgens het Eindhovens Dagblad hebben de supportersvereniging en de selectie van de club daar dinsdag met elkaar over gesproken. Volgens beide partijen moet het afgelopen zijn met het uitfluiten van spelers.

Het dagblad brengt naar buiten dat er gezamenlijk een statement zal worden gemaakt; wanneer is nog onduidelijk. Afgelopen weekend werd nog eens duidelijk dat er binnen de achterban van PSV verdeeldheid heerst over bijvoorbeeld Orlando Engelaar. Fred Rutten bracht de ervaren middenvelder, vorig seizoen nog aanvoerder na het vertrek van Ibrahim Afellay, acht minuten voor tijd binnen de lijnen als vervanger van Ola Toivonen.

Engelaar, die zich schikt in zijn rol als reserve nadat een transfer naar Engeland niet doorging in de zomer, werd na zijn komst ontvangen met een fluitconcert. Na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-0) sprak Kevin Strootman daar zijn verbazing over uit. “Ik weet niet wat er hier in het verleden is gebeurd, maar ik begrijp er niets van. Orlando levert altijd een bijdrage in de groep, is heel positief en dan zoiets. Jammer, een speler wordt er niet beter van als hij wordt uitgefloten”, zei hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.