PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zich spoedig versterken met Deens International’

PSV wil zich volgend jaar zomer versterken met de Deense international Mathias Jorgensen. De 21-jarige verdediger was al even te gast in Eindhoven om de sfeer te proeven in Eindhoven. Het contract van Jorgensen bij zijn club FC Kopenhagen loopt komende zomer af. Zodoende zou hij transfervrij de overstap kunnen maken.

Jorgensen was in totaal een dag in Eindhoven en had toen een onderhoud met technisch manager Marcel Brands en trainer Fred Rutten, dat meldt Voetbal International. De zaakwaarnemer van de verdediger kreeg toen te horen wat PSV te bieden heeft.

Een transfer in de winterstop lijkt overigens uitgesloten. Jorgensen scheurde niet zo lang geleden zijn kruisband af en zal pas uiterlijk in juni van het volgende jaar weer fit genoeg zijn. Ondanks de blessure blijft PSV wel interesse houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.