PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wijnaldum: ‘Dit gaat niet tussen mijn oren zitten’

Waar Leroy Fer het bij FC Twente voorlopig moet doen met een reserverol, daar is PSV’er Georginio Wijnaldum wel verzekerd van een vaste basisplaats. Helemaal tevreden is de oud-Feyenooorder echter nog niet.

Wijnaldum slaagt er in Eindhoven maar niet in om wat vaker de netten te vinden. De twintigjarige international, die vorig seizoen liefst veertien keer scoorde, kwam pas tot twee treffers, waaronder één strafschop. Ook tegen FC Utrecht verprutste hij zaterdag de nodige kansen.
“Maar dit gaat niet tussen mijn oren zitten”, zegt Wijnaldum in De Telegraaf. “Bij Feyenoord heb ik vorig seizoen hetzelfde meegemaakt, maar uiteindelijk kwam ik toch op veertien competitietreffers uit. De beste remedie is om rustig te blijven, dan komt het vanzelf goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.