PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV weken zonder Erik Pieters

PSV moet het een aantal weken stellen zonder Erik Pieters. De linksback liep in het duel PSV – FC Utrecht zaterdag een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje op. Het rechteronderbeen werd zaterdag direct in het gips gezet in het ziekenhuis van Geldrop.

“Dit is heel erg vervelend, zowel voor hemzelf als voor het team”, baalde Rutten openlijk in De Telegraaf. Als de zwelling is verdwenen kan pas worden gesteld hoe lang Pieters exact uit de roulatie zal zijn. De afgelopen weken was Pieters een uitstekende tandem op de linkerkant met Dries Mertens.

De 20-jarige Abel Tamata is principe de vervanger van Pieters. Tamata kwam zaterdag ook als invaller binnen de lijnen. Pieters zal de komende periode onder meer het Europa Leagueduel met Hapoel Tel Aviv (donderdag) en de topper tegen FC Twente (29 oktober) moeten missen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.