PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters: ‘Loopt lekker aan de linkerkant’

Dries Mertens, Kevin Strootman en Erik Pieters hebben allen een verleden bij FC Utrecht. Het drietal vormt nu de gehele linkerkant van PSV. Zaterdagavond staan ze tegenover hun oude club.

Pieters zegt tegenover FC Utrecht TV uit te kijken naar het duel. “Zulke wedstrijden blijven natuurlijk speciaal. Ik heb daar vanaf mijn veertiende gezeten en twee jaar in het eerste; de thuis- en uitwedstrijden blijven speciaal voor me.”

“De hele linkerzijde is ex-FC Utrecht”, doelt Pieters op zijn ploeggenoten Strootman en Mertens. “Het gaat goed, het draait lekker tussen ons. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden met z’n allen. Ik denk dat Kevin en Dries nu laten zien dat ze PSV echt aankunnen en dat ze nog mooie stappen kunnen gaan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.