PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Premier League aast op Ola Toivonen’

Ola Toivonen heeft over belangstelling niet te klagen, dat meldt The Daily Mail. De PSV’er zou volgens het Britse medium in de belangstelling van Liverpool, Sunderland en West Bromwich Albion staan. Ook het Italiaanse Juventus houdt de verrichtingen van de 25-jarige speler nog altijd in de gaten te houden.

De aanvallend ingestelde speler maakte afgelopen dinsdag de winnende treffer in het duel tussen Zweden en Nederland. Door dat doelpunt gaat de Zweedse nationale ploeg als beste nummer twee rechtstreeks naar het EK 2012.

Toivonen scoorde dit seizoen in de competitie al vijfmaal voor PSV. Vorig seizoen kwam hij tot 15 doelpunten in 28 wedstrijden. De Zweed werd de afgelopen maanden al meerdere malen in verband gebracht met verschillende clubs uit de Premier League. Toivonen heeft bij de Eindhovenaren nog een contract tot 2012, met een eenzijdige optie tot 2014.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.