PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat ervan uit dat Bakkali niet vertrekt naar Manchester City

PSV gaat er vooralsnog vanuit dat SZakaria Bakkali niet vertrekt. Manchester City heeft serieuze belangstelling voor het toptalent en wil hem naar Engeland halen, maar volgens Marcel Brands is er niets concreet.

De vijftienjarige Bakkali werd dit jaar op de prestigieuze Nike Cup uitgeroepen tot Speler van het Toernooi en wordt gezien als één van de grootste talenten van Europa. Manchester City wil de Belgische vleugelspits graag overnemen, terwijl ook FC Barcelona en Internazionale genoemd worden.

Technisch manager Brands hoopt Bakkali echter te behouden. De vader van het talent heeft bovendien gezegd geen inhoudelijk contact gehad te hebben met andere clubs. “Wij onderhouden een uitstekend en regelmatig contact met de familie Bakkali”, vertelt Brands in Voetbal International.

Omdat Bakkali vijftien jaar is en spelers op hun zestiende pas een contract mogen tekenen is PSV kansloos wanneer een buitenlandse club kwaad wil. “We kunnen gezien de leeftijd van Zakaria niet méér doen dan met zijn familie in gesprek blijven. Daar hebben we een speciaal contactpersoon voor aangesteld. Als Bakkali straks zestien is, zullen we hem een contract aanbieden. We gaan ervan uit dat hij bij ons blijft, die signalen hebben we in elk geval opgevangen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.