PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens ontgoocheld na plek op de bank bij Belgie

Dries Mertens is bij PSV de absolute uitblinker van dit seizoen, maar bij de Rode Duivels moest hij dinsdag plots op de bank plaatsnemen. En dat had de rappe flankspeler niet verwacht.

Mertens wilde na de beslissende interland tegen Duitsland (3-1) niet met de pers praten. “Ik was ontgoocheld dat ik op de bank moest beginnen”, vertelt hij nu in De Telegraaf. “Dat gaf echt een klotegevoel. Ik was er op basis van de laatste interlands van uitgegaan dat ik zou beginnen.”

De 24-jarige aanvaller kwam uiteindelijk in de 65e minuut in de ploeg. “Ik had graag vanaf het begin oorlog gemaakt en de wedstrijd beslist. Dat was me helaas niet gegund. Dan kom je erin bij een 3-0 achterstand, als de wedstrijd al is gespeeld.”

“Dat is niet gemakkelijk, maar toch heb ik er nog alles aan gedaan om er iets van te maken. Ik ben blij dat ik nog de assist heb kunnen geven voor de eretreffer”, aldus Mertens. “Er zit niets anders op dan te genieten van het Nederlands elftal en te hopen dat Nederland zover mogelijk komt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.